تمام سوالات سوالات بدون پاسخ سوال بپرسید

چرا وقتی میخوام ادرس بی رو بگیرم مقدار خود بی رو برمیگردونه

int a  = 10 ; 
cout<<"a is : "<< a <<endl<<"&a is : "<<&a;
char b = 'f';
string g = "d";
cout<<endl <<"b is  : "<< b <<endl<<"&b is : "<<&b
<<endl<<"g is  : "<<g <<endl<<"&g is : "<<&g<<endl;
1 پاسخ

سلام
دستور cout نوع های معمول را به صورت مقدار چاپ می کند. اگر نیار به چاپ آدرس باشد باید به void * تبدیل شود.

char b = 'b';  
cout << b << " addr " << (void*) &b << endl;
toggle preview



آموزش زبان برنامه نویسی C#
آموزش jquery

آموزش برنامه نویسی C
آموزش برنامه نویسی C#
آموزش شی گرایی در C#
آموزش برنامه نویسی C++
آموزش برنامه نویسی PHP
آموزش برنامه نویسی JAVA
آموزش کدنویسی در Access
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش برنامه نویسی Python
آموزش ایجاد سایت با وردپرس
آموزش برنامه نویسی VB .Net
آموزش طراحی سایت با ASP .Net
● آموزش های رایگان
● تبلیغات دیجیتال هوشمند
● استخدام در فرادرس

سوالات مرتبط

راهنمای استفاده از ویرایشگر
  • *ایتالیک*‌ یا __ایتالیک__
  • **ضخیم** یا __ضخیم__
  • آدرس:[متن](http://url.com/ "عنوان")
  • عکس?![alt متن](/path/img.jpg "عنوان")
  • لیست عددی: 1. Foo 2. Bar
  • برای رفتن به خط بعد، هر جا مایلید که خط جدید شروع شود دو کاراکتر فاصله (space) قرار دهید
  • تگ‌های ساده HTML هم پشتیبانی می‌شوند

تگها:
  • ×55
  • ×44
  • ×1
  • پرسیده شده: 21 اکتبر '16, 15:53
  • بازدید: 779 بار
  • آخرین بروزرسانی: 15 ژانویه, 12:40

این سوال را دنبال کنیدتوسط ایمیل: ایمیل شما (باید معتبر باشد, هرگز به دیگران نمایش داده نمیشود):

هنگامی که شما به سیستم وارد شوید،قادر خواهید بود برای بروز رسانی ها مشترک شوید.


توسط RSS:

پاسخها

پاسخها و نظرها