تمام سوالات سوالات بدون پاسخ سوال بپرسید

سلام . من تو سی شارپ میخوام وقتی یه یوزر و پسورد از ساختمان داده چک شد اسم طرفو تو یه کلاس ذخیره کنه و صفحه بعد نمایش بده. مثلا پیغامی چاپ بشه فلانی خوش آمدید. باید چیکار کنم.در ضمن تحت ویندوز . نه تحت وب

3

لطفا عنوان را مرتبط انتخاب کنید.

(28 ژانویه '13, 15:03) M-Khademloo
1 پاسخ

سوال شما کمي نا مفهوم است.

اگر از نظر مفهومي مشکل داريد

  • ابتدا بايد يوزر و پسورد گرفته شده از کاربر را با ليستي که در ساختمان داده ي خوتان داريد، چک کنيد. در صورت عدم وجود با پيغامي اطلاع دهيد که "اين کاربر وجود ندارد" و اگر وجود داشت با استفاده از Constructor فرم بعدي، نام کاربر را به فرم بعدي بفرستيد(در ساختمان داده ي خود، ليست را بگرديد تا يوزر را يافته و نام آن را استخراج کنيد) و در فرم دوم به کاربر خوش آمد بگویید.

اگر از نظر کد نويسي مشکل داريد

1)تعريف کلاس User

کد:

    class User
    {
        public string username, password, name;
        public User(string Username, string Password, string Name)
        {
            username = Username;
            password = Password;
            name = Name;
        }
    }

2)تعريف کلاس Users

کد:

    class Users
    {
        private List<User> LU;
        //مهمترین متد
        //ADD is obviously
        public User Search(string Username)
        {
            foreach (var item in LU)
            {
                if (item.username == Username)
                    return item;
            }
            return null;
        }
    }

3)گرفتن اطلاعات از ورودي

4)چک کردن وجود داشتن کاربر

5)فرستادن به فرم بعدي

        Form2 F=new Form2(item.name);//item is variable in the foreach

6)نوشتن سازنده ی کلاس دوم

        public Form2(string name)
        {
            InitializeComponent();
            Text = "Wellcome user: " + name;

        }
1

نمیدونم واقعا لازم بود که اینقدر کامل توضیح بدم یا نه. اگه به 1 - 2 نفر کمک کنه خوبه ولی نمیدونم....

(28 ژانویه '13, 15:31) M-Khademloo

ممنون از راهنماییتون ولی بازم یه خطا داره قسمت فرستادن به فرم بدی

(28 ژانویه '13, 20:35) mohammad_k

قسمت 6 باید تو کدهای فرم 2 نوشته بشه؟

(28 ژانویه '13, 20:45) mohammad_k

آره عزیز، اون سازنده ی فرم دومه

(28 ژانویه '13, 20:58) M-Khademloo

خب Form2 F=new Form2(item.name); این قسمت itemo نمیشناسه

(28 ژانویه '13, 21:39) mohammad_k

chera bayad item o beshnase. to dari be onvane argoman passesh mikoni. too hamoon tabe' e search too form1 item o mishnase. oonja am name be dast miad, pass mishe vase form2. form2 yedoone string dare daryaft mikone

(28 ژانویه '13, 22:00) M-Khademloo
نمایش 5 از 6 نمایش همه
toggle preview



آموزش زبان برنامه نویسی C#
آموزش jquery
آموزش برنامه نویسی
آموزش طراحی وبسایت
آموزش مدیریت وبسایت
آموزش جاوا Java
آموزش پایتون Python
آموزش سی شارپ C#‎
آموزش HTML و CSS
آموزش JavaScript جاوااسکریپت
آموزش jQuery جی کوئری
آموزش ساخت ربات تلگرام
آموزش برنامه‌نویسی PHP
آموزش برنامه‌نویسی اندروید
● آموزش‌های رایگان

سوالات مرتبط

راهنمای استفاده از ویرایشگر
  • *ایتالیک*‌ یا __ایتالیک__
  • **ضخیم** یا __ضخیم__
  • آدرس:[متن](http://url.com/ "عنوان")
  • عکس?![alt متن](/path/img.jpg "عنوان")
  • لیست عددی: 1. Foo 2. Bar
  • برای رفتن به خط بعد، هر جا مایلید که خط جدید شروع شود دو کاراکتر فاصله (space) قرار دهید
  • تگ‌های ساده HTML هم پشتیبانی می‌شوند

تگها:
  • ×209
  • ×72
  • ×1
  • پرسیده شده: 27 ژانویه '13, 15:57
  • بازدید: 2,976 بار
  • آخرین بروزرسانی: 28 ژانویه '13, 22:00

این سوال را دنبال کنیدتوسط ایمیل: ایمیل شما (باید معتبر باشد, هرگز به دیگران نمایش داده نمیشود):

هنگامی که شما به سیستم وارد شوید،قادر خواهید بود برای بروز رسانی ها مشترک شوید.


توسط RSS:

پاسخها

پاسخها و نظرها